Mijn praktijk

Rust voor Ruimte

Welkom bij New Loreto, een plek waar een holistische benadering van welzijn centraal staat. New Loreto ademt rust en geeft jou de ruimte om jezelf te ontmoeten. Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste etage van New Loreto te Simpelveld in het schilderachtige limburgse heuvelland.

Het oude klooster met zijn hoge muren geven jou het gevoel van veiligheid en geborgenheid, zodat jij jezelf optimaal kan focussen op jouw lichamelijke en mentale gezondheid..

Een prachtige kloostertuin met grote oude bomen en een kleine vijver nodigen uit tot vertragen en de drukte van alledag achter je laten. In deze serene omgeving is er tijd voor ontspanning en ben je vrij om volledig en ongecensureerd jezelf te zijn. Het is een plek die inspireert tot zelfreflectie, waardoor jij tot waardevolle inzichten kan komen en nieuwe vaardigheden zal ontwikkelen. Hier op deze bijzondere locatie is het mogelijk om samen met mij tot de kern komen die de sleutel is tot een gelukkig pijnvrij leven.

Woon je niet in de buurt? Boek dan hier een overnachting in het klooster en geef jezelf een mini retreat kado. 

Je kunt bij mij op New Loreto ook terecht voor:

  • Een ontspannende wellnessmassage. (30, 45 of 60 minuten)
  • Een RESETbehandeling met de wonderhanden techniek volgens de Pijn Reset Methode: zeer effectief bij pijnlijke triggerpoints in je spieren. (90 minuten)
  • Loreto fit groepsles: Een laagdrempelige Mind Body les waarin elementen van fysiogym, yoga, pilates, bewegen met aandacht, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen worden gecombineerd. (60 minuten)
  • Individuele oefensessies: Bewegen met aandacht, ideaal voor mensen met rugklachten en/of beweegangst. (30, 45 of 60 minuten)
"Verbind je met je innerlijke wijsheid en luister naar de stem in je hart."

"Ontdek je innerlijke kracht en groei uit tot de beste versie van jezelf. "
De Gelukkig Pijnvrij Praktijk is gevestigd in New Loreto

Kloosterstraat 68-72
6369 AE Simpelveld

Ontdek hier het volledige aanbod: www.newloreto.com/health-and-wellness

De Gelukkig Pijnvrij Praktijk is gevestigd in New Loreto

Kloosterstraat 68-72
6369 AE Simpelveld

Bekijk hier mijn praktijkpagina
op de New Loreto website:
www.newloreto.com/gelukkig-pijnvrij

Contactgegevens


E-mail: info@gelukkigpijnvrij.nl
of neem contact op via het contactformulier

Volg mij

Scroll naar boven