Gaat deze methode mij helpen?

Ben jij op dit moment nog sceptisch en klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat begrijp ik. Je hebt immers al zoveel geprobeerd om van je klachten af te komen dat je het niet eens meer durft te geloven dat het mogelijk is om je pijnvrij te voelen. Toch heb je de hoop niet opgegeven en ben je nog steeds op zoek naar een methode die het “onmogelijke” mogelijk maakt.

Ik ben er mij enorm van bewust dat ik niet iedereen kan helpen. Daarom is het ook niet mogelijk om rechtstreeks een traject of behandeling te boeken. Middels een adviesgesprek wil ik graag samen met jou onderzoeken of ik jou kan helpen, zo zorg ik voor tevreden en pijnvrije klanten.

Succes is afhankelijk van meerdere factoren namelijk van de juiste methode, de juiste inzet van jou, de juiste therapeut/coach en de juiste samenwerking tussen ons beiden. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om een goede klik te hebben met elkaar om het beste resultaat te kunnen bereiken.

1. Is deze methode geschikt voor mijn klachten?

Door de pijntest te doen en 10 korte vragen te beantwoorden kom jij erachter of deze methode geschikt is voor jou.

2. Zijn wij een match?

Wil jij achteroverleunen terwijl ik jouw problemen oplos? Dan ben jij hier niet aan het juiste adres.
Zoek jij iemand die een expert is op het gebied van rugklachten en herniaklachten, die weet hoe het is om langdurig pijn te hebben, die het pad naar heling al heeft bewandeld en bekend is met alle obstakels die jij zult gaan tegenkomen op jouw pad, die jou liefdevol kan begeleiden maar ook een schop onder je kont kan geven wanneer het nodig is dan hoef je niet verder te zoeken. Ben je daarnaast een spiritueel ingesteld persoon dan zijn wij helemaal een match!

3. Ben ik geschikt voor deze methode?

Om snel positieve resultaten te behalen is het belangrijk dat jij ondernemend en leergierig bent. Je bent er helemaal klaar voor om actief aan jezelf te gaan werken en de controle over jouw lijf en leven weer terug te pakken. Jij wil in jezelf investeren en leren hoe jij jouw klachten kan oplossen. Je kijkt met een open mind naar alle mogelijkheden en bent onderzoekend en nieuwsgierig om te ontdekken en te ervaren welke oplossingen jouw dichter naar een pijnvrij leven brengen.

Het Gelukkig Pijnvrij traject gaat je nu nog niet helpen als jij:

Dus ben jij echt bereid om te doen wat nodig is om je pijn te beëindigen en pijnvrij te leven?

Krijg je bij het idee alleen al enorme energie en kan je niet wachten om aan de slag te gaan?

Dan ben jij zeker geschikt voor deze methode.

Contactgegevens


E-mail: info@gelukkigpijnvrij.nl
of neem contact op via het contactformulier

Volg mij

Scroll naar boven